tandläkarbesök

Jag har varit emd om världens sämsta tandläkarbesök.... Dom satte på min tandsällning bakom tänderna fel två gånger så jag fick gapa i en HEL TIMME och nu har jag sår i högra mungipan och så kötta dom hela underläppen så jag ahr typ ett blåmärke eller ngt liknande..... Bra att ha det när Marcus kommer IDAAAAAG!!!!! HAHAHAHAH!!

kommentera gärna om ni har varit med om ngt värre tandläkarbesök. Jag plågades mycket iallfall

/Ylva

citat av ylva från läger

HAHAHAH!!!! citatet från när jag var på ett läger med klassen var när jag rusade in till mitt rum där cilla låg i sin sång och så sa jag: Eeeeehhmmm, cilla min högra blygläpp har somnat...
ASSSÅ DEN SOMNADE!!!! ni vet när en fot somnar... mmmh hur det känns, ja så kändes det när min blygläpp somnade. min högra...notiis...
hahahah!!!

inspark!

nu har även vi haft våran inspark! de var KUUL vi gick verkligen in för militär temat må jag säga ;)
bilder kommer då jag orkar ladda upp.
haha annars fick jag höra att jag dansa bra!;D och jag körde riktigt heta moves med min favorit lunkan.
hahaha
peace and love


sugar daddy


stort leende!


Time Flies

sitter här och geekar framför datorn. hur trött som helst. och riktar all min hat som möjligtvis kan komma ut ur alla mina hål i kroppen mot en person med flera namn. hoppas du känner den. sen ska du inte finnas mer.

JAG VILL SOVA! hur trött som helst efter jävla spyandet hela jävla natten!!!! LÅTMIG SOVA:O
snart kommer agnes:] vi ska bli tjoovkizaarr!! love to food<3 höhöhöh


lite av allt.

igåjag åch agnees for  runt på alla möjliga ställen igår,
första nacka, hmm.. hur ska vu utvärdera de stället..?

ja, helt enkelt inget för oss! stack efter typ en kvart. hahah

sen till vitan, där var det heelt fullt. massor va där:P alla aspackade,
krämbjörnis va där:) tag sen jag träffa han så de va kul. fast han va P a C KAD! haha
sjukt mkt fjortisar var de? hm.. ja, sen började utråkade ungdomar äta kanel, haha

sen stack vi hem frida, hon går i min skola! haha och så var några av cocas klass homies där!
de hade badat haha ARSEL.




vomit.

shiet, har inte kunnat sova på hela natten för brodern mitt har spytt så så hela huset skakar.
först ramlar han in och kan inte pricka nyckeln i hålet, sen ska han spy spy spy spy så ingen i familjen plus agnes kan sova, jo men de är nice.

stjärnsyster

älskar dig johanna,
vill att de ska vara tillräckligt

rawr

skulle inte banga på dig ändå ylva, :] hehehheheh..  <3 grr......!

hehe dagens citat i skolan!

hahahahah!!! om jag ska vara helt ärlig tror jag att om jag hade varit kille hade jag varit SKEEEETA bra i sängen!! hahaha jag har värsta moovsen!!!! hahaha!!! ni borde se!!!! yeeeeaah känner mig skillad!!! så om jag är kille i nästa liv så sök upp mig... hehehehe

hahaha kåtbock

hahaha vadå kul att han var kåt!!!!! louise kompis!!!! hehe ring och berätta?? raaawr...

INSPARK!!!!!!

japp igår var det inspark dårå.... SHEEEEETA kul!!!!! lite läskigt när man fick sirap, mjöl, jorgubbs sylt, senap, ketchup, diskmedel, cider, vokda, öl, råa fina små ägg..... ja... det var iallfall kul.
det fanns iallfall olika stationer och det äckligaste var nog..... att skicka rått ägg med varandra i munnen och en sill bit. (Det är chill marcus.... jag skickade bara till tjejer) Sen såg vi inte så mysiga ut när vi skulle hem.. men jag fick en jätte smart ide!!!! jag gick och duschade på ett badhus nära där vi var. sen så hittade jag en svart sopis säck(tom såklart) , så jag gjorde en klääning av den sopisen(bidl kommer när jag kommit hem från skolan)
kuuul var det att åka hem i bussen med ENDAST med plastpåse på kroppen och bland andra som hade bajs på HELA kroppen hahahah!!!
men jag vet inte om man såg mina nipples när jag hade säcken på mig för den blev större och större för varje rörelse.
men nu har jag lektion så jag msåte dra, tjingeling!!!

jesper forsbergs nipples

hali hallå i alla stugor som ni sitter och läser min och louise fina blogg i. Idag hade vi skolfoto. och så på ngt sätt började vi alla leka med jespers nipples. det var jätte kul för att han fick inte ont när man gjorde nipples squeeeeeze på honom!!! hahaha. Linnea, amanda och jag stod och squeeeezade men ingen reaktion.... Sen blev dom jätte styva... jätte länge ända fram till hans enskilda skolfoto... haha undrar om man ser hans nipples på fotot. hahaha!
jag blev inte så bra på det men jag bryr mig inte så mkt... LÖGN hahaha det gör man öven fast man säger att man inte gör det.....

runkash!

seriöst hahah snacka med ingen mindre än ferrebror. förlåt att jag viker ut dig så här men haha tvungen att publiceras!  hm han förklarade för mig att han var jätte kåt för att han inte runkat på 6 dagar.
jagh frågar varför han inte gjort de?
då svarar han att de är för att hans dator har pajat och han använder sin faders bärbara!

med andra ord. han kan inte kolla på porr.

hahahahahhaha VARFÖR kan man inte runka ändå! fantasi måste man kunna använda sig utav x)
jag kollar inte direkt på porr lix, klarar mig rätt bra iaf!

men, så här är de tydligen. han runkar typ 7 ggr om dagen, kollar han inte på porr blir han inte lika tillfredställd och fortsätter alltså att vara riktigt kåt. därför behöver han porr så han kan få ner kåthumöret. haha! ere så?X)

anledningen!

trodde att jag fuit anlednigen till mitt humör igår!! hahaha MENS när jag gick hem idag ba kändes de som jag mensat ner hela trosorna ba flötsh fötsh när jag gick, hahha fast de var de inte, tydligen men hade glömt kolla på datumet och riktigt, snart bör den komma. har inte saknat den ett dugg. men ska bi skönt när den är över! HA

barn.


sry.

haha jag ursäktar tidigare inlägg. x) de är bara en person de va till egentligen.

I think of you in colours that don't exist.

okej be ready, depp text så läs inte. om du värderar tiden i ditt liv:P haha

känner mig jätte depp, hemskt. hatar de:P vet inte vad som hände, kom helt plötsligt bara.

känns som allt jag byggt upp har förfallit. och jag tänker, tänker för mkt.
tänker på dåliga saker, saker jag undvikit så bra att inte tänka på. kanske är nu min lilla break down kommit:P
den har väl några väntat på kanske. för jag brukar va så oberörd på vad som händer. att jag inte fastnar på något
som drar ner mig. men de är skönt. för jag vet att allt kommer kännas bra imorgon:) även om jag nu, denna sekund vill skrika, gråta, riva sönder något, göra sönder något. trasig. är vad jag känner mig. incomplete, ofuntionell, fungerar helt enkelt inte som jag ska, brukar. är är någonstans  emellan helt förstörd och hel, alltså trasig. jag kan inte gråta, skricka elr ta sönder allt runt omkring mig som jag vill, men jag kan heller inte hålla upp mitt vanliga självförsvar, så tankarna rusar hej villt nu, strömmar ut, allt jag försökt inte tänka på kommer fram, gör mig sårbar, de känns. ändå ville jag aldrig glömma, fast de var svårt. att inte få glömma och inte få tänka, så jag har glömt, ganska mkt. fast de är okej. de är så de ska vara. fast ja inte ville de. fast nu togs alla minnen fram, de gör mer och mer ont att tvinga fram de jag glömt. men jag gör de ändå. för jag kan inte hindra mig. som en trasig vas, vattnet fortsätter att läcka ur sprickorna ändå. gör allt för att försöka ta sig ut därifrån. jag vet att jag inte är unik. många känner så här:P många många, inget speciellt, tycker bara jävligt synd om personen som läst sig igenom en sån här text för kanske 100ande gången:P gjort de ganska många gånger själv, men jag förstår alla som ofta skriver texter, enklare att formulera sig. plus att de låter alltid lite mer dramataiskt än vad det egentligen är. hihi. detta händer mig en gång ganska regelbundet. kaske e gång i halvåret elr nåt. jag får största depprisionen och allt kmr ut samtidigt sen är de lugnt:) då är de skönt att skriva, ba foosh. ut med allt. jag vet att jag inte är ensam. :)thank god för that! men de är lugnt, imorn är det försent, imorn är allt bra:)


älskar videon. reminds me, av en person som försvann:)

BTW

hahah vet inte hur, men råkade också tydligen bränna upp liten del på början av mitt ögonbryn! haha niiceB-)

change of tema

åh härliga dusch! känns som jag har fått kamma ut hela skogen ur de! haha(A)

lasses fest var sjukt kul! föörst va de liite akward. eftersom vi var typ några år yngre än alla andra! haha
men sen släppte de som tur va! och vissa fattade inte ens att vi var yngra o typ ba va jobbar du med? man ba hehe(A) precis börjat i gymnasiet(A) och du har precis slutat! haha sjukt kul var de:D och några bekanta ansikten iaf:)

temat på festen var "bli full!" de temat ändrades sen till "pricka hinken!" haha, ja de spårade något liiitet mot slutet där. haha typ ALLA spydde! ink. jag och agnes. fast jag märktes nog inte så mkt eftersom jag sprang ut och gömde mig då jag gjorde de. hahaha sen somnade jag på trottoaren. twice! och deras grannar kom ut o ba är hon död. hahaha men den gången så sov agnes med mig och coca satt o kolla påx) och jag förstår eran reaktion på spykalas att de bara måste vart skabb, och ja de va skabb men de va sjukt kul skabb!:D hahah går inte att förklara, de var inge lixom fjortis fylla drick tills du spyr och deckar utan alla bara spydde x) och de va sjukt kul.

sen somade jag på bussen med. haha och när jag vakna så ba vart är vi? haha vi hade hamnat i slussen så då åkte vi hem. kom väl hem lite senare än halv fyra. och de var sjukt pinsamt för jag hade gömt en halv cigg i min tröja, men hade ingen bh så jag trodde att jag tappat den för länge sen, men de hade jag inte och självklart ska jag tappa den i agnes badrum så att hennes fader ska komma och hitta den dagen efter!:) självklart!


och sen bara för att så klart!


Håkan,

igår var vi på håkan på grönan, lovely.
lyssnar egentligen inte så mkt på honom. hänge mest med för att bidra med sällskap
men de var helt underbart!


Svar på louise fråga om mina nipples

haha. jo louise nu är det såhär att mina nipples var styva för att jag LEKTE med dom hahahah!!! det var roligt... hihihi så nu behöver inte ni alla heller undra....

pussi puss

döda mig...

GAAAAAAAH!!!! snälla döda mig långsamt... hahaha, för jag msåte cykla på fittskrapar cykeln varge dag till bussen lr ngn annan stans!!!!! hahaha!

Vet inte om ni kommer ihåg fittskraparn. Den har varit med i ett annat inlägg här på vår fina blogg. Det är iallfall en cykel som skrapar fittan när man cyklar på den. Så om ni ser mi gå konsigt i skolan är det inte för att hag bajsat på mig utan för att min fitta har blivit skrapad... Liiiiiite ont bara.....

DÖDA MIIIIG lr köp en ny cykel pappa??? hahaha

RSS 2.0