malmö med galning / Ylva

Hallå där, köp gärna lingönbär! jaaa, det är typ gott, och det rimmade. sååå. haha!

Idag har jag gått i malmö med mina fina blåa trosor och inne finns min erhm... som ligger tryggt! haha. Men hygienister och sånna människor säger att man borde sova utan trosor för då får man inte lika myket sjukdomar. men jag, jag hade dom på innei  stan iallfall. Jag var där inne med Vixvax, Amanda och Alexander. Jag skulle köpa present till fin Alicia som ska ha fest ikväll!!! kuuul ska det bli, foton kommer imon antagligen och sjuka saker kommer att vara skrivna här på denna blogg.
Vi träffade en shit schysst tant(stavning) hade fan kunnat tänka mig ha henne som en ball kompis. Men vågade inte fråga henne om hennes nummer. Hon skulle kanske trott att jag bara ville att hon skulle bli min langare, men det ville jag inte. Bara som kompis.
Jag letade efter en hatt för det är jätte snyggt med mina NYA FRISSA som ni kanske har sett när vi spalde Wii
ser iallfall ut såhär
  

notis, amanda ä rocksåmed på bild, nyduschat, det förklarar hennes FIIIINA utseende!


Jadu, louise hurhur går det där uppe själv på landet, har du dött eller kissatpå dig än?? Eller du kanske tillochmed har hunnit pröva på pullning med tigerbalsam---> mys pys på det!

Nu ska jag ta på mig bh och andra kläder, trosorna har jag redan på mig :) trevlig information??
puss nuss knuss plufss....osv.


ache ache!

ylva... du e pinsam....

aja håller utkik i brvlådan efter paketet då;D muahaha!

och ja, min gumpi e de föt tillfället inge fel på. nu är det mina händer,
har jobbat idag och mina händer är döda, kan knapp skriva på datorn för de bara värker i fingrarna!
auch auch synd om miiiG! tyck de nu ja!;D

jupp, jobar som sagt, fett tråkigt.... men ger pengar;D och fula överväldiga muskler-.-
japp! kan jag skylla på något om jag väger lite mycket!
- de e mina överväldiga muskler;D mjahahah!(A)

btw drömde jag en cepe dröm... jobbig dröm. en riktig nedrans jävla bajs dröm som jag skiter ner med alla hål jag har!

aj whateva, karinkarin kommer hem till mig snart:] så jag orkar inte lägga ner min själ i detta inlägget som jag gör i alla de andra underbara inlägg(A) plus de är kallt ute..(A) (enda stället med internet u see;D) hahah! vad ska man göra ute på landet lix???(A)

juste! ehm idag är mina trosor extremt sexiga, så hör noga nu här och försök föreställa er,,
de är gråa med en rosa stjärna där de ståt USA! i;D;D;D;D; o så är de lite glitter med, wooow! se hur kåt fu blev? ooja!

aj min fot har somnat, får se hur de går att gå tbx in i huset,
för er som inte vet är mina ben väldigt ofunktionella, de bestämmer sig för att lägga av ibland, då ramlar jag:] haha ännu värre när benen somnat!

bajsibajsi!!

svarta trosor

Heli halå allihopa. Min tros outfit idag är svart. Tänkte att ngn ville veta. Iallfall louise...;) rawr!

Jag tycker faktiskt lite synd om louise gump, så caroliiine, se till att mjuka upp den igen, eller kanske Oskar??? who knows, who knooows!

haha när jag väl har skaffat mitt fucking telenor som ALDRIG kommer tyyyyp. kommer det verka som om du inte är ensam gumman lilla!
Just nu sitter jag hos Amanda och hon läser ur en bok där de blir knullade i alla hål, eller ja, kanske inte i öron och näsa. men i nästan alla då. Låter lite hemskt.... man vill inte vara dom tjejerna... mmh mmh mmmmh (NOT) hahah!
Jag cyklade hit med stövlar och jacka men nu är det fint väder, så jag kommer se liiiite knasig ut under hemgången. But who cares?? i don´t! haha

Okej louise, om du ser ett lite större paket där det kommer vara ritat två tjejor med feta nipples, så är det mitt paket som kommer skickat!! Så får vi gå på stan med dom och se vilka blickar som leder in och vart ögonen drar siiiiig!! hahaha!

vi hörs gumman pussar!

ont i gumpen:]

shit va några timmars bilåkning kan göra mot din söta lilla tushie! min rumpa känns helt jävla till plattad och missbrukad.. haha(A) får masera upp den lite igen :] fast vi gjorde ett litet stopp i norrköping iaf! då träffa jag två söta små pojkar och vi.. ehmm....? satt bara, haha exakt de vi gjorde. vi satt! sen in i bilen igen för att sitta ÄNNU mer! och jag lovar er! jag kan VARENDA jääävla låt på rim fm nu utantill!;D testa mig om ni vågar! hahahah förlåt coca och fader som fått stå ut med mig i 5 timmar då jag sjunger och gormar och tar inte hänsyn till att ni är tvungna att lyssna på'et! (: hihi!

and i'll be loney for now on........ jag ska stanna kvar ensam hr nere:( (landet) för att resten av familjen åker upp till stan, 
men jag jobbar och får fula överväldiga muskler så jag kan inte åka upp.. fast tycker de ska vara skönt att vara själv :)
skönare ifall faktumet inte var att mintt landställe ligger typ 5km från civilisationen x) fast! ja har en cykel! och den är guuul.
killcykel så ramlar jag och får stången mellan benen lär de bli skönt:) coca fick ett fet jäva blåmärke på fittan senast de hände henneXD muahah! plus att de ligger en sju precis vi huset och sen finns en massa skog, och min granne har flyttat så jag har hela huset för mig sjääälv... ekooo. ekkoo.... jag ka skricka hur högt jag vill ingen kommer  ändå höra.. om de paserar förbi en mördare de vll säga:) fast nu ska vi ju se de possetiva!:D jag kan pulla och stöna huuuuuur högt jag vill utan att bekymra sig för att ån ska rusa in i rummet och ba huhuuhuhuhu????? haha defenetly a pro there. 

fast tråkigt själv, har behov av att alltid hopparunt och spralla, men jag har karin med så får pallra mig in till civilisationen och ta för mig henes sällskap:)  så får hon dras med en sällskaps sjuk sprallig louise;D

men!!!!!!! ni som har mitt nr..;) RING FÖR I HELVETE och förhidra att jag pissar på mig av rädsla under kvälarna/Nättera:O
pussipussi!


ps, ylva! hell yeah i want thoes super nipples!:O även fast jag kaanske inte behöver de lika mkt;) höh!

Ensamma små kycklingar

Godmorgon gott folk!
Japp nu är vi splittrade men vi träffas väll snart igen, eller hur mina små gröngödlingar(vettifan vad det är för ngt, men men)
Idag ska jag sola igen, vet inte om min syster hankar på som på en moped. Måste ju se liiite brun ut nu innan min kära Amanda kommer hem från mallorca. Men det kommer inte gå såååå bra för att hon kommer tillbaka IDAG!
Hon sa att hon inte kommer att vara brun när hon kom tillbaka, och jag ba SAY WHAT?!   klart hon kommeR!!
Jag har också pratat med Marcus Bile idag. Förlåt marcus, nu måste du OCKSÅ vara nämnd i denna fiiiina blogg!!! Han rignde och väckte mig, men det blir ju bara en revange från när jag väckte honom. HAHA!!!

Vet inte med vem som jag ska prata med om mina nipples idag :(:( Det börjar fan snart bli mitt favvo ämne att prata om! haha... blivit smittad av louise och caroline!!
Jag tror att jag ska in till malmö snart igen för att köpra en present till en fin liten flicka som ska ha fest på fredag, ni får höra mer sjuka saker om den senare! Men jag tror att när jag är inne i Malmö ska jag till porr äffaren "Ylva Franzén" för att köpa mina låtsas nipples!! Kanske köpa två och skicka ett par till louise i stockholm. Som en SEN SEN SEN fördelsedags present kanske??? haha!!


louise, önskas ett par sådana här???

vi hörs våra fina stammisar!

spliting?

okej, måste medela, vårt naked dopp blev lite fail. vi gick hela vägen ner till stranden iaf(A) haaha, men sen visade det sig vara massa skit tong och äckel i vattnet så då sket vi e de. doppade fötterna iaf......(A)
men för att kompensera gick vi topples hem mellan kära villa områderna ;D hiih(A)


och har en dyster nyhet.. jag och coca åker hem imorgon, eller till landet, så vi åker ifrån kära skåne, kära ylva...
men vi ska försöka blogga tsm ändå från olika håll;D får ni höra cepe saker från sthlm och skåne samtiigt, ye!
min söta vän astrid kommer antagligen och hälsar på mig på landet och eftersom att hon ungefär typ är lika blyg och oskuldsfull som jag? kommer ni inte få slut på cepe händelser iaf;D altt blir ju vad man göre till, och vi gillar att vara extrema :] men.... cut cut cut på att skiljas från ylva.. kommer sakna dig hun. nästa sthlm?;D
puss och slick i analen;D (hälsningfram av denise) haha!

//L

fitt-skraparn

jupp! vi har cyklat! och... 2 bokstäver. A J !! haha ylvas röda cykel är cepe. halva sitsen is gone!:O så man skrapar fan av hela jävla fittefan när man cyklar! efter varje lixom pedal ner tryckning, auch auch auch auch. haha! ja så gillar man de verkligen ROUGH ROUGH bör man testa den cykeln.. GR!

juste! vi cykla till video butiken. och därmed ska jag på tal om ingenting medela att coolingen louise (jag) lärde mig cykla utan händer. och sh! jag vet att du är avundsjuk så sh.
men ylva ville se en skräckis, suresure, me love skräckisarr! :] så tog vi en klashy liten THE UNBORN! hahaha x)
cykla hem och för en gångs skull blev jag ramad!;O men de gjorde ont meds benen hängande så jag satte upp de som en groda:] ihhihihihihhhihihihi fanns en påkörd sådan på vägen!:O

r.i.p grodis.. (kreativt namn,, ja)

haha filmen va cepe. såg lite B ut men aja fast sen kom ylvas päron och klaga massa på att vi inte fick kolla på filmen för att ylva aldrig skulle kunna sova då XD (ylva är EXTREMT känslig för skräckfilmer) så efter mycket tjat stängde vi av filmen till slut... haha slöseri på pengar jö!:O
så skulle vi kolla på en annan film:] jag ville se landet för länge sedan(AA) lillefot e het:]
MEN hahhhahahahhahahahhahah vi fick inte kolla på heta lillefot heller!!!!? den filmen tyckte hennes päron var för barnsligXD oj guud va jag garva, kissa nästan på mig var tvungen att springa på toa(A) haha.

vi fick alltså inte kolla på skräckis för de var för läskigt, och vi fick inte kolla på landet för länge sedan för de var för barnsligt!?XD så vi fick alltså inte kolla på de filmerna vi ville(A) till slut bestämde de att filmen vi ville se på va nån You stupid man. one word. SKUM. helt fucking skum XD!

men! whaevva! vi ska ut för ett naken dopp i skånska havet! seeyaa! ;D

  
obs. kolla kolla ylvas typ nipple:D:D fast egentligen inte, men vi kan låtsas:]

och jagblev kåt och satte på cyklen, mhm!


Naken-dagen

Tjo sexy mohter fucker som läsen just detta inlägg!!
Idag var det nudist DAG, inte natt. Vi har legat och solat nästan nakna HELA dagen. Louise, Caroline, Frida, Anna och jag. Ja, nu får ni skämmas för att vara med i denna blogg!
Mesta dels, har vi pratat om våra nipples och b.l.a. fått dom styva, vissa hade mer problem med det, än andra... nämner inga namn där... ehjrm
Senare kom mamma hem. Hon hade plockat ut sin första barn i Sverige idag på länge. Eller så kan man ju säga  att de kravlar ut så som mamma säger... som maskar. MUSTYY!!!

Nu ska vi åka iväg och hyra film! läs om det senare ;)

Wii @ Vellinge

Tjena alla fina besökare! Ja fast okej, vissa kanske inte är lika fina som andra. (stammis-besökare är såklart finast! )
Men igår kväll så var vi hoss den tiger-tattuerade Marcus och spelade Wii...
Blans människorna som var där, fanns det bla ett damp barn, ska ej nämna namn. Men han dampade ihjäl när fina LOUISE vann över honom. VÄLDIGT kul syn!!! Han hotade henne att döda henne efter att hon hade vunnit.
Iandra rummet satt det tråkiga killar och spelade poker. Sen kom en ovälkommen random tjej!! haha, hoppas du inte läser denna blogg, tjejen, för att han ville gentligen inte ha dig där. SRRY bruden, men du VAR verkligen inte välkommen. Hahah så jävla kul! fan hon m¨ste känna sig liiite mobbad, jag menar... hon bjöd in sig själv. Borde man inte känna sig mobbad då???
Iallfall... vi hade det skit kul! kommer fler inlägg snart! pussen

ylva och louise som spelar!!

sis.

ska presentera våra syskon lite mer nu tänkte vi,

louise syster, alltså tvillingsyster (vet vi e grymt lika:] ) är med på bloggen:D men hon erkände att hon inte skule vara speciellt aktiv... hahah men så ni vet, hon är med ;D så de är egentligen louiseylvacaroline.blogg.se hahah


 hade tyvärr ingen annan bild, men kmr!

sen ska vi ge ut lite smyg reklam, ylvas syster. sjukt lika de med.
frida som har en egen blogg! :)







http://www.bengtssonfrida.blogg.se/


så här såg malmö ut.

SHIT, sjukt mycket hände? hahaha elr kanske inget, men mkt bara för att de var vi xD maha

bussen typ krocka nästan och en tant flög i bussen ba ramla som en banan

detta ska alltså föreställa henne inne på bussen, men de ser ni ju alla tack vare mina förtjusande paint skillz.



sen har vi då denna mannen, riktig tuffing, men han ignorerade oss vilket gjorde mig lessen i tummen..
men han var ju ganska cool. körde enmans teater om att han inte fick träffa sin flickvän, sen körde han sin miachel jacksson wannabe, men klädsel blandning av cruela devil. cool sa jag ju;D




















fast jag tycker att hans ko, som för mallorcabor väcker enorma minnen, var mycket coolare.


sen var det en brud som ahde målat sig vit och hade en svart måne i ansiktet, no pic on that thouh. fast..

vi fick bild på den ur coola tjejen som ptrand runt o stora jävla byxor och bikini överdel och körde lite shaky shaky, med blått håt. men berom till henne. tkr jag. modig. verkade som hon gillade destruktivt sex med för hennes rygg var lite:) fin.




lyckliga jag har hängt runt med dessa snygga unga damer hela dagen! woooooiiow:D avundsjuk du är ja?:D
raawr i'll say;D
  sen så ehm, försökte jag byta body till body, men jag orkade inte ställa mig i kö till provhytt
                                  så de blev att flasha lite kött för alla igen :]







HJÄÄLP!


någon som känner att den har något som helst tips till denna dam`:O
vad ska hon göra!?

malmö.

nu ska vi 3 pinglor fare in till malmö. tyvärr,,, har jag (louise) inga pengar..... means ingen shoping för mig, cut cut...
resten av power puff pingle gänget har jag ingen aning vad som befinner sig i deras plånböcker :] men köper de något kommer iallafall jag kunna låna de (ekomoniskt tänkande) mahah,

och sen ikväll blire beach party med skåningar, will be fun fun :*


vi ligger för tillfället och myser :]
nu ska vi bege mig till resväskan och garderoben, ska jag ut till stan bör jag iallafall ha kläder på mig


nudist nudist :]

vi har precis neckad oss! :D :D :D
wiee wiee!
jag ylva och caroline (min tvilling)
vi gick necka under morgonrocken ner till stranden under den kyliga kvölls kvisten :]
satte ochh i ylvas ehm,, strandstuga? badhytt? haha och drack oboy mestadels nakna^^
härligt i'll say:D borde bli vanligare bland människor tycker ja!
sen sprang vi ut ut UUT i havet :D ice coold ;D och alla vet vad de innebär? ja.
fina styva bröstvårtor:D
de värsta är ju att de är något så jävla långgrunt i havet i skåne som man får ju springa långt som satans
för att komma de minsta med överkroppen under vattnet!
sen rusa vi tillbaka för att dricka mer oboy (;
ja och jag flasha lite mkt kött för förbi paserande mäniskor:)
står typ naken på ehm, plattformen och ba.
-ylvaa? är det där människor?
och svar ja, det var det också :] kul för dom
nu är vi tillbaka. vi ska duscha alla 3, tsm ja. kul
undrar om vi jag/vi avskräcker nån stackare med våran blyghet och ogalenhet? :D

bueess 


juste! eftersom  jag är is kåne hos ylva har jag inte med sladden till cameran, så inga bilder idag. laterlater(:

 //loouiisee

fast ni får en bild som är ganska lik oss ändå ;D


loouisee

tjo, louise.
ehm, jag ska alltså berätta lite om mig själv? :] hm..
jag har bh storleken 70A, alltså små bröst:D vilket jag gillar! me likey veru muchy muchy, mjuka fasta små jävlar! muaha!
juste! jag har med bott på mallorca! där jag träffa ylva! :D men jag bor i sthlm. ( mkt coolare är jag alltså)  ;D
fast vi sitter ihop som lika mkt som min fitta och mina fingrar gör:] Hahahahahahaha oj barn ovänligt blev det nu också!
aja moving on. hm, vad vill ni mer veta om mig? mina trösoor är rosa idag:) och be står honey bunny :*

tillbaka till talet om mina bröst. (märker ni att jag gillar dom elr`?) ja de gör jag:D mina leksaker som alltid finns till hands^^ ylva och jag har de gemensamt. tar jag inte på mina egna finns hennes till hands:D haha. juste. men de jag ville informera er om är att det faktiskt tillomed är döpta..  till nypon och knoppen. nyponknoppen i ett kompleterat sammanhang. högra är nypon eftersom han är lite större än knoppen :] (notis* mina bröst är en han)
funderar också på attt döpa min klitoris.. fast de kan vi ta senare. om ni orkar förslagtera namn. muaha
orkar inte skriva mer om mig nu. mina tå naglar är röda. kiss























pluupp!


Ylva

Hallå där lingonbär!
Jag heter ylva och bor i skåneland. För det mesta andvänder jag BH, men inte alltid. Jag funderar också på att köpa låtsas-nipples som Samantha Jones i " Sex and the City", ni har väll alla sett det avsnittet! Jag har b.l.a. bott på mallorca y fyra år. Där hade jag två pojkvänner(och massa engångs-ligg) hihi. Mina tår är ganska långa. Men det gör ingeting...see how far i´ve come... even with long toes.
Jag och min störda kompis Louise, ska börja gymnasiumet. Jag kommer nog att bli mobbad. I just have the feeling... you know? Men motsatsen hade inte varit dumt :P !! Hahaha.
Jag tkr om skor.


vi är galna.

hej de här är vi, alltså louise och ylva (svåårt att lista ut?) ibland är vi helt galna. Vi vill också vara exceptionellt orginella och skaffa en blogg XD. Vi vill t.e.x skriva om klitoris kanske. Det är ett ord, som kan vara roligt och kul, samtidigt som skönt och fucked up. I denna fina framtida blogg tänker vi två uttrycka våra helt normala tankar och vardagliga handlingar. 
 

RSS 2.0